• Voor installateurs en professionals
  • Snel persoonlijk contact met een specialist
  • Deskundig lichtadvies dankzij 40 jaar ervaring
  • Merkonafhankelijk en flexibel

Toepassingen

Verlichting voor installateurs en professionals

Onze merken

De groothandel in zakelijke verlichting. Dat is Groenendijk Licht. We bestaan inmiddels ruim 40 jaar en met deze ervaring weten waar wij onze verlichting in kunnen kopen. Wij zijn merkonafhankelijk en kunnen daardoor voor je project een passende offerte op maat aanbieden.

Het laatste nieuws

SG_lighting_anti-corossie
13 maart 2024

Extra anti-corrosie garantie bij SG Lighting

Ben je op zoek naar kwalitatief goede buitenverlichting, dan ben je bij SG Lighting aan het juiste adres. Met het extra anti-corrosie beleid weet je zeker dat je werkt hoogwaardige verlichtingsarmaturen.

Lees artikel
20 juni 2023

Nieuw: Norton Trunking Systeem (NTS)

Norton introduceert het NTS trunking systeem. Hét duurzame en flexibele lichtlijn concept dat invulling geeft aan alle eisen die men aan een lichtlijn stelt: uitstekende lichttechnische specificaties, maximale flexibiliteit, montagegemak én de beste Total Cost of Ownership (TCO).

Lees artikel
5 mei 2023

In de spotlight: Illuxtron Sensorlinea LED spots voor algemene ruimtes

De sensorspot is de slimme oplossing voor iedereen die op zoek is naar meer gemak en energiebesparing. Dankzij de bewegingssensoren hoef je niet langer te zoeken naar de lichtschakelaar.

Lees artikel

Over ons

Een expert in projectverlichting en groothandel in één: dat is Groenendijk Licht. We staan je bij van begin tot eind, of je nu een groot project of kleine opdracht hebt. Dat doen we met deskundig lichtadvies, zoals een lichtplan of lichtberekening, en door alle lichtbronnen en armaturen die je nodig hebt snel te leveren. Zo maken we jouw projecten samen tot een groot succes.

Ben je opzoek naar de juiste verlichting voor jouw toepassing?
Wij geven je graag advies!

Lichtadvies voor jouw project