• Voor installateurs en professionals
  • Snel persoonlijk contact met een specialist
  • Deskundig lichtadvies dankzij 40 jaar ervaring
  • Merkonafhankelijk en flexibel

BespaarScan

Met de BespaarScan krijg je inzicht in het huidige energieverbruik van de verlichtingsinstallatie en de mogelijke besparing met duurzame LED verlichting. Je ontvangt een rapport waarin je een duidelijk overzicht vindt met de huidige situatie en de nieuwe LED situatie waarmee jij of je klant een weloverwogen keuze kan maken om te kiezen voor duurzame LED verlichting.

Voordelen van een BespaarScan

  • Inzicht in huidige en nieuwe energieverbruik
  • In een oogopslag een goed beeld van het resultaat
  • Heldere uitleg van onze specialisten
  • Duurzame LED verlichting
  • Direct aan de lang met de uitvoering van het plan

Wat houdt een BespaarScan in?

In de BespaarScan laten we je zien hoeveel procent energiezuiniger onze LED oplossingen zijn ten opzichte van de huidige geïnstalleerde verlichting.

Dit kan je verwachten

De berekeningen zijn gebaseerd op de door jouw opgegeven gegevens van de armaturen en het verbuik ervan. Op basis van deze informatie bieden wij LED oplossingen. Deze worden verwerkt in de BespaarScan en bijbehorende offerte.

Zo werkt de BespaarScan

Formulier invullen

Vul je bedrijfsgegevens in het formulier hieronder in.

Inventarisatie

Wij nemen contact met je op  voor de inventarisatie van jouw project.

Overzich BespaarScan

Je krijgt van ons de Bespaarscan met daarin de LED oplossingen, de verwachte energiebesparing en terugverdientijd.

Besparen maar!

Indien je akkoord bent, zorgen wij voor jouw bestelling en zorgen dat jij zo snel aan de gang kan met jouw project.

Reeds afgeronde projecten

Project verlichting Lead out performance Gym

Lead Out Performance Gym

Onder de Bunnikside van het Galgenwaard stadion zit LEAD OUT Performance Gym gevestigd. In opdracht van Galgenwaard Onroerend Goed BV is er een lichtplan gemaakt en om de sporters een optimale beleving te kunnen geven tijdens het sporten.

Projectverlichting lichtplan voor verzuimspecialis Sazas

Kantoor Sazas

In opdracht van Nomax Project & partners hebben wij voor verzuimspecialist Sazas in Woerden het lichtplan mogen verzorgen voor het compleet gerenoveerde kantoor.

BespaarScan RVS Montfoort. Overstappen op LED

Roestvrijstaal Montfoort

In een jaar tijd heeft RVS Montfoort de traditionele verlichting op kantoor en in de bedrijfshallen vervangen voor duurzame LED verlichting van Norton.

Projectverlichting foto's Leger des Heils - Grote Kreek in Rotterdam

Leger des Heils – Rotterdam

In opdracht van het Leger des Heils is er in Rotterdam een drielaags gebouw met 50 zorgunits gebouwd. In samenwerking met installatiebedrijf Velegro heeft Groenendijk Licht invulling aan het lichplan mogen geven.

Projectverlichting voor Vizier accountants in Oudewater

Kantoor Vizier accountants

De verlichting bestaat uit een mix van mooie inbouwspots, hanglampen en luxe downlights. De LED armaturen hebben een hoog visueel comfort. Door het rustige lichtbeeld springt de keuken en het interieur er uit!

Projectverlichting Suikersilo kantoor

Suikersilo kantoor verdieping

In samenwerking met Techno Telematica en Colliers hebben wij een lichtplan gemaakt en de verlichting geleverd voor een kantoorverdieping in de Suikersilo.

Ook een lichtplan of lichtberekening nodig?

Een lichtontwerp is het resultaat van een lichtplan en -berekening. Waar die laatste 2 vooral technisch zijn, is het ontwerp juist visueel en beeldend. Een goed lichtontwerp kan niet zonder een berekening en een plan. Daarom kan je ook daarvoor bij ons terecht. Bij een lichtplan  krijg je een 2D-plattegrond waar precies op staat welk armatuur op welke plek komt. En met een lichtberekening  weet je zeker dat de verlichting uit het plan voldoet aan alle wettelijke vereisten. Wil je meer weten? Neem gerust contact met ons op.

Lichtadvies nodig? Neem contact op!

Wil je lichtadvies over een project? Onze specialisten staan voor je klaar. Vul het formulier hiernaast in en we komen zo snel mogelijk bij je terug.

Vraag advies