• Voor installateurs en professionals
  • Snel persoonlijk contact met een specialist
  • Deskundig lichtadvies dankzij 40 jaar ervaring
  • Merkonafhankelijk en flexibel

BespaarScan

Met de BespaarScan krijg je inzicht in het huidige energieverbruik van de verlichtingsinstallatie en de mogelijke besparing met duurzame LED verlichting. Je ontvangt een rapport waarin je een duidelijk overzicht vindt met de huidige situatie en de nieuwe LED situatie waarmee jij of je klant een weloverwogen keuze kan maken om te kiezen voor duurzame LED verlichting.

Voordelen van een BespaarScan

  • Inzicht in huidige en nieuwe energieverbruik
  • In een oogopslag een goed beeld van het resultaat
  • Heldere uitleg van onze specialisten
  • Duurzame LED verlichting
  • Direct aan de lang met de uitvoering van het plan

Wat houdt een BespaarScan in?

In de BespaarScan laten we je zien hoeveel procent energiezuiniger onze LED oplossingen zijn ten opzichte van de huidige geïnstalleerde verlichting.

Dit kan je verwachten

De berekeningen zijn gebaseerd op de door jouw opgegeven gegevens van de armaturen en het verbuik ervan. Op basis van deze informatie bieden wij LED oplossingen. Deze worden verwerkt in de BespaarScan en bijbehorende offerte.

Zo werkt de BespaarScan

Formulier invullen

Vul je bedrijfsgegevens in het formulier hieronder in.

Inventarisatie

Wij nemen contact met je op  voor de inventarisatie van jouw project.

Overzich BespaarScan

Je krijgt van ons de Bespaarscan met daarin de LED oplossingen, de verwachte energiebesparing en terugverdientijd.

Besparen maar!

Indien je akkoord bent, zorgen wij voor jouw bestelling en zorgen dat jij zo snel aan de gang kan met jouw project.

Reeds afgeronde projecten

Projectverlichting Huis van de Stad Rijswijk

Huis van de Stad Rijswijk

Van stadhuis naar Huis van de Stad. In samenwerking met Techno Telematica hebben wij een lichtplan gemaakt en geleverd voor de verlichting van de kantoorverdiepingen bij Huis van de stad.

Autobedrijf van Oostrum Montfoort

In Montfoort zit autobedrijf van Oostrum gevestigd sinds 1980 die graag over wilden stappen naar LED. Na onze inventarisatie, BespaarScan en lichtberekeningen is er gekozen voor het innovatieve Norton Licht lijn systeem waarmee van Oostrum weer vooruit kan met energie zuinige LED verlichting.

Padel Primos Sports Beverwijk

Padelverlichting.nl heeft in juni 2023 7 nieuwe padelbanen voor Primos Sports in Beverwijk mogen voorzien van armaturen.

Lead Out Performance Gym

In stadion Galgenwaard stadion zit LEAD OUT Performance Gym gevestigd. In opdracht van Galgenwaard Onroerend Goed BV is voor de nieuwe performance gym een lichtplan gemaakt om de sporters een optimale beleving te kunnen geven tijdens het sporten.

Projectverlichting lichtplan voor verzuimspecialis Sazas

Kantoor Sazas

In opdracht van Nomax Project & partners hebben wij voor verzuimspecialist Sazas in Woerden het lichtplan mogen verzorgen voor het compleet gerenoveerde kantoor.

BespaarScan RVS Montfoort. Overstappen op LED

Roestvrijstaal Montfoort

In een jaar tijd heeft RVS Montfoort de traditionele verlichting op kantoor en in de bedrijfshallen vervangen voor duurzame LED verlichting van Norton.

Ook een lichtplan of lichtberekening nodig?

Een lichtontwerp is het resultaat van een lichtplan en -berekening. Waar die laatste 2 vooral technisch zijn, is het ontwerp juist visueel en beeldend. Een goed lichtontwerp kan niet zonder een berekening en een plan. Daarom kan je ook daarvoor bij ons terecht. Bij een lichtplan  krijg je een 2D-plattegrond waar precies op staat welk armatuur op welke plek komt. En met een lichtberekening  weet je zeker dat de verlichting uit het plan voldoet aan alle wettelijke vereisten. Wil je meer weten? Neem gerust contact met ons op.

BespaarScan ontvangen? Neem contact met ons op!

Wil je een BespaarSvan ontvangen voor jou project? Kom in contact met Kim of met een van onze andere collega’s. Vul het formulier hiernaast in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op

Contactgegevens

Waardsedijk Oost 16 | 3417 XJ Montfoort
Lichtadvies voor jouw project

Vraag advies