• Voor installateurs en professionals
  • Snel persoonlijk contact met een specialist
  • Deskundig lichtadvies dankzij 40 jaar ervaring
  • Merkonafhankelijk en flexibel

Lichtplan

Met een lichtplan weet je precies waar in een ruimte welk type armatuur komt en waarom. Je ontvangt een 2D-plattegrond met een armaturenoverzicht en heldere uitleg.

Lichtontwerp

In een lichtontwerp komt alles samen: de functies, het design en de vereisten van verlichting. Dat resulteert in een 3D-visualisatie waarop je ziet hoe een ruimte wordt verlicht.

Lichtberekeningen

Met een lichtberekening toetsen we of het lichtplan aan de wettelijke normen en eisen voldoet. Op die manier krijg je een realistisch beeld van het lichtresultaat.

Gratis bespaarscan

Onze gratis BespaarScan geeft jou en je klant inzicht in het huidige energieverbruik van de verlichtingsinstallatie en de mogelijke besparing met duurzame ledverlichting.

Daarom kies je voor Groenendijk Licht

Met meer dan 40 jaar ervaring helpen we je met elk lichtvraagstuk, of je nu een groot project of kleine opdracht hebt. We zijn merkonafhankelijk, waardoor je lichtadvies krijgt op basis van wat het beste aansluit op jouw project. En als je ons belt, is er altijd een specialist die je vraag kan beantwoorden. Zo kan je snel weer verder en zorgen we samen dat je jouw lichtproject succesvol afrondt.

Ook voor alle lichtbronnen en armaturen

Het voordeel is dat we alle producten uit onze lichtadviezen ook aan je kunnen leveren. In onze groothandel vind je namelijk lichtbronnen, armaturen en toebehoren. Het complete plaatje dus.

Via een berekening en plan naar een ontwerp

Onze adviezen hangen allemaal met elkaar samen. Aan de basis staat een lichtberekening, waarin we per ruimte berekenen wat voor verlichting nodig is om aan alle wettelijke eisen te voldoen. Daarop volgt een lichtplan. Dat is een 2D-plattegrond met alle armaturen en hun locatie. Samen resulteren de berekening en het plan in een lichtontwerp: een prachtige 3D-visualisatie van het volledige resultaat van de ruimte met de geplande verlichting. Met deze lichtadviezen in handen kan je meteen aan de slag met de uitvoering.

Reeds afgeronde projecten

Voetbalvereniging Montfoort S.V.’19

Voetbalvereniging Montfoort S.V.’19 is ontstaan uit een fusie tussen Msv’19 & VVM. De realisatie van het nieuw clubgebouw voor alle leden is iets waar al lang naar uitgekeken is en waarmee ook de laatste stap in de fusie is afgerond.

Projectverlichting Huis van de Stad Rijswijk

Huis van de Stad Rijswijk

Van stadhuis naar Huis van de Stad. In samenwerking met Techno Telematica hebben wij een lichtplan gemaakt en geleverd voor de verlichting van de kantoorverdiepingen bij Huis van de stad.

Autobedrijf van Oostrum Montfoort

In Montfoort zit autobedrijf van Oostrum gevestigd sinds 1980 die graag over wilden stappen naar LED. Na onze inventarisatie, BespaarScan en lichtberekeningen is er gekozen voor het innovatieve Norton Licht lijn systeem waarmee van Oostrum weer vooruit kan met energie zuinige LED verlichting.

Padel Primos Sports Beverwijk

Padelverlichting.nl heeft in juni 2023 7 nieuwe padelbanen voor Primos Sports in Beverwijk mogen voorzien van armaturen.

Lead Out Performance Gym

In stadion Galgenwaard stadion zit LEAD OUT Performance Gym gevestigd. In opdracht van Galgenwaard Onroerend Goed BV is voor de nieuwe performance gym een lichtplan gemaakt om de sporters een optimale beleving te kunnen geven tijdens het sporten.

Projectverlichting lichtplan voor verzuimspecialis Sazas

Kantoor Sazas

In opdracht van Nomax Project & partners hebben wij voor verzuimspecialist Sazas in Woerden het lichtplan mogen verzorgen voor het compleet gerenoveerde kantoor.

Lichtadvies nodig? Neem contact op!

Wil je lichtadvies over een project? Rudy of een van onze andere specialisten staat voor je klaar. Vul het formulier hiernaast in en we komen zo snel mogelijk bij je terug.

Contactgegevens

Waardsedijk Oost 16 | 3417 XJ Montfoort
Lichtadvies voor jouw project

Vraag advies