• Voor installateurs en professionals
  • Snel persoonlijk contact met een specialist
  • Deskundig lichtadvies dankzij 40 jaar ervaring
  • Merkonafhankelijk en flexibel

Lichtplan

Met een lichtplan weet je precies waar in een ruimte welk type armatuur komt en waarom. Je ontvangt een 2D-plattegrond met een armaturenoverzicht en heldere uitleg.

Lichtontwerp

In een lichtontwerp komt alles samen: de functies, het design en de vereisten van verlichting. Dat resulteert in een 3D-visualisatie waarop je ziet hoe een ruimte wordt verlicht.

Lichtberekeningen

Met een lichtberekening toetsen we of het lichtplan aan de wettelijke normen en eisen voldoet. Op die manier krijg je een realistisch beeld van het lichtresultaat.

Gratis bespaarscan

Onze gratis BespaarScan geeft jou en je klant inzicht in het huidige energieverbruik van de verlichtingsinstallatie en de mogelijke besparing met duurzame ledverlichting.

Daarom kies je voor Groenendijk Licht

Met meer dan 40 jaar ervaring helpen we je met elk lichtvraagstuk, of je nu een groot project of kleine opdracht hebt. We zijn merkonafhankelijk, waardoor je lichtadvies krijgt op basis van wat het beste aansluit op jouw project. En als je ons belt, is er altijd een specialist die je vraag kan beantwoorden. Zo kan je snel weer verder en zorgen we samen dat je jouw lichtproject succesvol afrondt.

Ook voor alle lichtbronnen en armaturen

Het voordeel is dat we alle producten uit onze lichtadviezen ook aan je kunnen leveren. In onze groothandel vind je namelijk lichtbronnen, armaturen en toebehoren. Het complete plaatje dus.

Via een berekening en plan naar een ontwerp

Onze adviezen hangen allemaal met elkaar samen. Aan de basis staat een lichtberekening, waarin we per ruimte berekenen wat voor verlichting nodig is om aan alle wettelijke eisen te voldoen. Daarop volgt een lichtplan. Dat is een 2D-plattegrond met alle armaturen en hun locatie. Samen resulteren de berekening en het plan in een lichtontwerp: een prachtige 3D-visualisatie van het volledige resultaat van de ruimte met de geplande verlichting. Met deze lichtadviezen in handen kan je meteen aan de slag met de uitvoering.

Reeds afgeronde projecten

BespaarScan RVS Montfoort. Overstappen op LED

Roestvrijstaal Montfoort

In een jaar tijd heeft RVS Montfoort de traditionele verlichting op kantoor en in de bedrijfshallen vervangen voor duurzame LED verlichting van Norton.

Projectverlichting foto's Leger des Heils - Grote Kreek in Rotterdam

Leger des Heils – Rotterdam

In opdracht van het Leger des Heils is er in Rotterdam een drielaags gebouw met 50 zorgunits gebouwd. In samenwerking met installatiebedrijf Velegro heeft Groenendijk Licht invulling aan het lichplan mogen geven.

Projectverlichting voor Vizier accountants in Oudewater

Kantoor Vizier accountants

De verlichting bestaat uit een mix van mooie inbouwspots, hanglampen en luxe downlights. De LED armaturen hebben een hoog visueel comfort. Door het rustige lichtbeeld springt de keuken en het interieur er uit!

Projectverlichting Suikersilo kantoor

Suikersilo kantoor verdieping

In samenwerking met Techno Telematica en Colliers hebben wij een lichtplan gemaakt en de verlichting geleverd voor een kantoorverdieping in de Suikersilo.

Projectverlichting slijterij van schaik de meern met LED railspots

Slijterij De Meern W. van Schaik

In samenwerking met Koppers Meubel- en Interieurbouw hebben wij een nieuw lichtplan gemaakt voor Slijterij W.van Schaik in De Meern.

Projectverlichting | Actor | Woerden

Kantoor Actor

Begin 2023 heeft de Actor groep hun gerenoveerde kantoor in Woerden betrokken. Wij hebben het lichtplan en de verlichting mogen verzorgen.

Lichtadvies nodig? Neem contact op!

Wil je lichtadvies over een project? Onze specialisten staan voor je klaar. Vul het formulier hiernaast in en we komen zo snel mogelijk bij je terug.

Vraag advies