• Voor installateurs en professionals
  • Snel persoonlijk contact met een specialist
  • Deskundig lichtadvies dankzij 40 jaar ervaring
  • Merkonafhankelijk en flexibel

Lichtplan

Met een lichtplan weet je precies waar in een ruimte welk type armatuur komt en waarom. Je ontvangt een 2D-plattegrond met een armaturenoverzicht en heldere uitleg.

Lichtontwerp

In een lichtontwerp komt alles samen: de functies, het design en de vereisten van verlichting. Dat resulteert in een 3D-visualisatie waarop je ziet hoe een ruimte wordt verlicht.

Lichtberekeningen

Met een lichtberekening toetsen we of het lichtplan aan de wettelijke normen en eisen voldoet. Op die manier krijg je een realistisch beeld van het lichtresultaat.

Gratis bespaarscan

Onze gratis BespaarScan geeft jou en je klant inzicht in het huidige energieverbruik van de verlichtingsinstallatie en de mogelijke besparing met duurzame ledverlichting.

Daarom kies je voor Groenendijk Licht

Met meer dan 40 jaar ervaring helpen we je met elk lichtvraagstuk, of je nu een groot project of kleine opdracht hebt. We zijn merkonafhankelijk, waardoor je lichtadvies krijgt op basis van wat het beste aansluit op jouw project. En als je ons belt, is er altijd een specialist die je vraag kan beantwoorden. Zo kan je snel weer verder en zorgen we samen dat je jouw lichtproject succesvol afrondt.

Ook voor alle lichtbronnen en armaturen

Het voordeel is dat we alle producten uit onze lichtadviezen ook aan je kunnen leveren. In onze groothandel vind je namelijk lichtbronnen, armaturen en toebehoren. Het complete plaatje dus.

Via een berekening en plan naar een ontwerp

Onze adviezen hangen allemaal met elkaar samen. Aan de basis staat een lichtberekening, waarin we per ruimte berekenen wat voor verlichting nodig is om aan alle wettelijke eisen te voldoen. Daarop volgt een lichtplan. Dat is een 2D-plattegrond met alle armaturen en hun locatie. Samen resulteren de berekening en het plan in een lichtontwerp: een prachtige 3D-visualisatie van het volledige resultaat van de ruimte met de geplande verlichting. Met deze lichtadviezen in handen kan je meteen aan de slag met de uitvoering.

Reeds afgeronde projecten

Projectverlichting Avant Groep

Kantoor Avant groep

Begin 2022 heeft de Avant groep  hun nieuwe kantoor in Oudewater betrokken waar wij de lichtberekeningen hebben mogen maken.

Kantoor Matude

In samenwerking met onze buren Matude hebben wij de Laudscher Linea panelen gecombineerd met de Kalis armaturen voor hun eigen kantoor.

Kantine Groenendijk Licht

In samenwerking met onze buren Matude hebben wij Woodline panelen gecombineerd met LED verlichtingen deze toegepast in onze kantine. 

Project verlichting bedrijfshal Utrecht

Bedrijfshal Utrecht

In samenwerking met Technica, Scherpenzeel hebben wij een nieuw lichtplan gemaakt voor een bedrijfshal in Utrecht. Er hingen ruim 250 (2 x TLD58W) armaturen, deze hebben plaats gemaakt voor maar de helft aantal High Bay armaturen. Niet alleen energiebesparend maar ook minder installatie werkzaamheden en kosten.

Project verlichting Padel Bergeijk

Padel Bergeijk

Padelverlichting.nl heeft in januari 2022 4 nieuwe padelbanen in Bergeijk mogen voorzien van armaturen.

Groenendijk Licht en Padelverlichting.nl zijn samen de uitdaging aan gegaan om een beter armatuur te ontwikkelen die voldoet aan de KNLTB eisen en richtlijnen voor het verlichten van de padelbanen.

Project verlichting Creutzberglaan

Kantoorruimte Creutzberglaan

In samenwerking met Matude is er een compleet technisch onderbouwd plan gemaakt voor akoestiek en verlichting volgens de wettelijke normeringen van beide werelden (verlichting en akoestiek). Akoestiek en verlichting samen in optimale balans

Lichtadvies nodig? Neem contact op!

Wil je lichtadvies over een project? Onze specialisten staan voor je klaar. Vul het formulier hiernaast in en we komen zo snel mogelijk bij je terug.

Vraag advies