• Voor installateurs en professionals
 • Snel persoonlijk contact met een specialist
 • Deskundig lichtadvies dankzij 40 jaar ervaring
 • Merkonafhankelijk en flexibel
20 juni 2023

Nieuw: Norton Trunking Systeem (NTS)

Norton introduceert het NTS trunking systeem. Hét duurzame en flexibele lichtlijn concept dat invulling geeft aan alle eisen die men aan een lichtlijn stelt: uitstekende lichttechnische specificaties, maximale flexibiliteit, montagegemak én de beste Total Cost of Ownership (TCO).

Het NTS is ontworpen rond de laatste LED technologie, met een minimum aantal componenten en een zeer ruime keuze aan lensoptieken. Geschikt voor vele toepassingen, van logistiek en industrie tot retail.

Een andere kijk op licht

Waar voorheen de lichtlijn ingedeeld werd op basis van de lengte van een TL-buis (1,5 meter), kijken we nu naar de gewenste lichtstroom om tot een optimaal resultaat te komen. Dankzij een veel flexibelere en efficiënte verdeling van de lichtbronnen met de nieuwste lenstechnologie ontstaat de perfecte oplossing. Meer lichtopbrengst en maximaal rendement (tot 205 lm/W), minder component en, snellere montage én prijstechnisch zeer interessant.

Perfecte combinatie van flexibiliteit en eenvoud

De kracht van het NTS ligt in de combinatie van een uiterst flexibel en tegelijk overzichtelijk modulair lichtlijnsysteem met configuraties voor vrijwel elke toepassing. Van industrie en distributiecentrum tot retail en magazijn.

Norton NTS lichtlijn
Norton NTS lichtlijn

Altijd een passend lichtbeeld

Het NTS maakt gebruik van een verder geoptimaliseerde lenstechnologie voor een nog betere verlichting van de werkplek. Hierdoor wordt een optimum gerealiseerd in comfort en benodigde hoeveelheid licht én wordt een lichtbeeld en -niveau ingesteld dat voldoet aan de normen en wettelijke eisen.

Duurzaam op elk gebied

Uiteraard kan het NTS ook in een smart lighting uitvoering worden geleverd voor nog meer besparing. Ieder onderdeel van het NTS is te hergebruiken en te recyclen en is bovendien te vervangen of repareren. Vooruitlopend op de Europese wetgeving is het NTS ontwikkeld op basis van de Zhaga modulering. Kortom, een circulaire, duurzame oplossing, van grondstof tot en met de verpakking.

Voordelen van Norton NTS:

 • Uiterst flexibel en overzichtelijk modulair lichtlijnsysteem
 • Razendsnelle, eenvoudige montage
 • De beste led- en drivertechnologie
 • Maximaal rendement (tot 205 lm/W), levensduur 100.000 uur
 • Kostenefficiënt. tot 80% energiebesparing t.o.v. T8/T5
 • Vele opties mogelijk (o.a. smart lighting)
 • Uit voorraad leverbaar
 • Geschikt voor logistiek en industrie tot retail
 • Op projectbasis: verpakkingsvrij leverbaar, tot 10 jaar garantie
Norton Trunking systeem (NTS lichtlijn)

Lichtadvies van Groenendijk Licht

Heb je advies nodig voor jouw project? We helpen je graag met een lichtplan, lichtberekening, lichtontwerp of BespaarScan. Ook met het nieuwe Norton Trunking Systeem.

Over Norton

Norton is al sinds 1964 een bekend kwaliteitsmerk op de Nederlandse verlichtingsmarkt. Het merk staat voor een uitgebreid programma armaturen. Norton concentreert zich op de levering van hoogwaardige, duurzame producten in combinatie met een hoge kwaliteit van dienstverlening. Voorraad, advies en ondersteuning van onze partners en hun klanten staan hoog in het vaandel.

 • Optimaal en vertrouwd gebruiksgemak
 • Uitstekend behoud van lichtkwaliteit
 • Europese productie
 • Hoge kwaliteit
 • Breed assortiment én levering op maat
Logo Norton

Ben jij opzoek naar de juiste verlichting voor jouw project?

Lichtadvies voor jouw project

Gerelateerde artikelen

3 mei 2024

Gewijzigde openingstijden mei 2024

Om niet voor verrassingen te staan tijdens alle feestdagen in mei staan hier onze aangepaste leverings- en openingstijden.

Lees artikel
29 maart 2024

Doelpunten scoren bij Groenendijk Licht!

Kom in de Oranje sfeer met onze EK actie!!! Scoor met elke €2.500,- orderomzet een doelpunt en kies uit mooie EK prijzen.

Lees artikel
Philips urban LED PLL
26 maart 2024

Nieuw: Philips LED Urban PL-L 360 graden

Maak kennis met de Philips (Signify) Urban LED PL-L met instelbare stralingshoek. We zijn verheugd om het nieuwste paradepaardje van Philips te onthullen – de Philips Corepro LED Urban PLL, ontworpen om de manier waarop de buitenverlichtingsarmaturen worden verlicht, te revolutioneren.

Lees artikel

Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze kortingsacties, nieuwste producten en exclusieve aanbiedingen!