• Voor installateurs en professionals
  • Snel persoonlijk contact met een specialist
  • Deskundig lichtadvies dankzij 40 jaar ervaring
  • Merkonafhankelijk en flexibel
9 augustus 2022

Extra anti-corrosie garantie bij SG Lighting

Ben je op zoek naar kwalitatief goede buitenverlichting, dan ben je bij SG Lighting aan het juiste adres. Het Belgische merk werkt uitsluitend met hoogwaardige componenten. Wanneer je een armatuur in je handen hebt voel je gelijk de degelijkheid van het materiaal. Dit komt omdat de meeste armaturen een aluminium behuizing hebben.

Standaard en anti-corrosie garantie

SG Lighting geeft op alle armaturen 5 jaar garantie. Batterijen van armaturen met noodunits en slijtagecomponenten hebben een garantieperiode  van 12 maanden.

Om te laten zien dat SG Lighting een fabrikant is van hoogwaardige verlichtingsarmaturen. Dit doen ze door een extra garantie af te geven op alle armaturen voor buiten toepassingen. Deze anti-corrosie garantie geldt voor een periode van 10 jaar.

Wist je dat

De Frame LED serie wand en plafond armaturen van SG lighting het politiekeurmerk veilig wonen hebben? Deze verlichtingsarmaturen zijn goedgekeurd door de politie en hebben het PKVW-certificaat. Bij deze armaturen weet je 100% zeker dat ze vandaal bestendig zijn. De kleine types zijn leverbaar met bewegingssensor of schemerschakelaar. De grotere types zijn ook leverbaar met noodunits.

SG-Lighting_logo

Over SG Lighting

SG Lighting is een Noors bedrijf opgericht in 1990. Het merk is in 25 landen aanwezig en zeer populair geworden bij architecten, lichtadviseurs en elektrotechnische installateurs. SG Lighting streeft naar hoge kwaliteitsstandaarden voor zowel binnen- als buitenverlichting. SG Lighting ontwikkelt en produceert hoogwaardige armaturen met grote aandacht voor details.

Ben jij opzoek naar de juiste verlichting voor jouw project?

Lichtadvies voor jouw project

Gerelateerde artikelen

2 januari 2023

Gewijzigde Energie-investeringsaftrek (EIA) 2023

Als je als ondernemer investeert in energiezuinige verlichting dan kon je in 2022 nog gebruik maken van de Energie-investeringsaftrek (EIA).

Lees artikel
8 december 2022

Gewijzigde openingstijden tijdens de feestdagen

Om niet voor verrassingen te staan tijdens de drukke decembermaand hierbij onze gewijzigde openingstijden.

Lees artikel
29 november 2022

Demo kar bij Groenendijk Licht

Om je als installateur of professional nog beter van dienst te kunnen zijn staat er vanaf nu een demo kar in ons magazijn met een selectie armaturen die gebruikt kunnen worden in projecten.

Lees artikel