• Voor installateurs en professionals
  • Snel persoonlijk contact met een specialist
  • Deskundig lichtadvies dankzij 40 jaar ervaring
  • Merkonafhankelijk en flexibel
13 maart 2024

Extra anti-corrosie garantie bij SG Lighting

Ben je op zoek naar kwalitatief goede buitenverlichting, dan ben je bij SG Lighting aan het juiste adres. Het Belgische merk werkt uitsluitend met hoogwaardige componenten. Wanneer je een armatuur in je handen hebt voel je gelijk de degelijkheid van het materiaal. De armaturen van SG Lighting zijn gemaakt van hoogwaardig onder druk gegoten en gepoedercoat aluminium.

Standaard en anti-corrosie garantie

SG Lighting geeft op alle armaturen 5 jaar garantie. Batterijen van armaturen met noodunits en slijtagecomponenten hebben een garantieperiode  van 12 maanden.

SG Lighting wil laten zien dat ze een verlichtingsmerk zijn die zeer hoogwaardige verlichtingsarmaturen produceert. Dit doen ze door een extra garantie af te geven op alle armaturen voor buiten toepassingen. Deze anti-corrosie garantie geldt voor een periode van 10 jaar.

Wist je dat

De Frame LED serie wand en plafond armaturen van SG lighting het politiekeurmerk veilig wonen hebben? Deze verlichtingsarmaturen zijn goedgekeurd door de politie en hebben het PKVW-certificaat. Bij deze armaturen weet je 100% zeker dat ze vandaal bestendig zijn. De kleine types zijn leverbaar met bewegingssensor of schemerschakelaar. De grotere types zijn ook leverbaar met noodunits.

SG-Lighting_logo

Over SG Lighting

SG Lighting is een Noors bedrijf opgericht in 1990. Het merk is in 25 landen aanwezig en zeer populair geworden bij architecten, lichtadviseurs en elektrotechnische installateurs. SG Lighting streeft naar hoge kwaliteitsstandaarden voor zowel binnen- als buitenverlichting. SG Lighting ontwikkelt en produceert hoogwaardige armaturen met grote aandacht voor details.

Ben jij opzoek naar de juiste verlichting voor jouw project?

Lichtadvies voor jouw project

Gerelateerde artikelen

29 maart 2024

Doelpunten scoren bij Groenendijk Licht!

Kom in de Oranje sfeer met onze EK actie!!! Scoor met elke €2.500,- orderomzet een doelpunt en kies uit mooie EK prijzen.

Lees artikel
Philips urban LED PLL
26 maart 2024

Nieuw: Philips LED Urban PL-L 360 graden

Maak kennis met de Philips (Signify) Urban LED PL-L met instelbare stralingshoek. We zijn verheugd om het nieuwste paradepaardje van Philips te onthullen – de Philips Corepro LED Urban PLL, ontworpen om de manier waarop de buitenverlichtingsarmaturen worden verlicht, te revolutioneren.

Lees artikel
5 februari 2024

Uitfasering TL-buizen

Vanaf 24 augustus stopt de productie en import van de TL-buizen (T5 en T8 fluorescentielampen) in navolging van de uitfasering van de CF-lichtbronnen.

Lees artikel

Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze kortingsacties, nieuwste producten en exclusieve aanbiedingen!