• Voor installateurs en professionals
  • Snel persoonlijk contact met een specialist
  • Deskundig lichtadvies dankzij 40 jaar ervaring
  • Merkonafhankelijk en flexibel
5 mei 2023

In de spotlight: Illuxtron Sensorlinea LED spots voor algemene ruimtes

De sensorspot is de slimme oplossing voor iedereen die op zoek is naar meer gemak en energiebesparing. Dankzij de bewegingssensoren hoef je niet langer te zoeken naar de lichtschakelaar. De hoogvolt inbouwspot gaat automatisch aan wanneer je de ruimte betreedt en weer uit wanneer je vertrekt. Dit bespaart je energie en de kosten voor het aanschaffen van wandschakelaars. Onze sensorspots zijn ideaal voor het gebruik in trappenhuizen, gangen en toiletruimtes.

Nooit meer schakelen bij het betreden van een ruimte

Ervaar het gemak wanneer je geen lichtschakelaar meer hoeft te gebruiken bij het betreden van een ruimte. Het licht schakelt zichzelf na vier minuten automatisch uit wanneer de laatste persoon de ruimte heeft verlaten. De sensor is geïntegreerd in de spot, waardoor de installateur tijd bespaart bij installatie. Daarnaast kun je maximaal profiteren van energiebesparing.

Pluspunten:
  • Geïntegreerde detectie sensor
  • Besparing op installatie
  • Driverloze downlight
  • Ontworpen en geproduceerd in Nederland
  • 7 jaar garantie

SensorLinea uitgelegd

Over Illuxtron

Met ruim 50 jaar kennis en ervaring binnen de verlichtingsbranche, is onze collectie uitgegroeid tot een toonaangevend aanbod in hoogwaardige LED verlichting. We streven non-stop naar een optimalisatie van onze collectie. Bij specifieke vragen gaan we een stapje verder en werkt onze MIYO afdeling een op maat gemaakte verlichtingsoplossing uit. Dit kan variëren van een kleine aanpassing op een bestaande armatuur tot een compleet nieuwe verlichtingsoplossing. Het is dan ook geen toeval dat het aantal tevreden klanten van Illuxtron International enkel toeneemt.

Ben jij opzoek naar de juiste verlichting voor jouw project?

Lichtadvies voor jouw project

Gerelateerde artikelen

29 maart 2024

Doelpunten scoren bij Groenendijk Licht!

Kom in de Oranje sfeer met onze EK actie!!! Scoor met elke €2.500,- orderomzet een doelpunt en kies uit mooie EK prijzen.

Lees artikel
Philips urban LED PLL
26 maart 2024

Nieuw: Philips LED Urban PL-L 360 graden

Maak kennis met de Philips (Signify) Urban LED PL-L met instelbare stralingshoek. We zijn verheugd om het nieuwste paradepaardje van Philips te onthullen – de Philips Corepro LED Urban PLL, ontworpen om de manier waarop de buitenverlichtingsarmaturen worden verlicht, te revolutioneren.

Lees artikel
SG_lighting_anti-corossie
13 maart 2024

Extra anti-corrosie garantie bij SG Lighting

Ben je op zoek naar kwalitatief goede buitenverlichting, dan ben je bij SG Lighting aan het juiste adres. Met het extra anti-corrosie beleid weet je zeker dat je werkt hoogwaardige verlichtingsarmaturen.

Lees artikel

Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze kortingsacties, nieuwste producten en exclusieve aanbiedingen!