• Voor installateurs en professionals
  • Snel persoonlijk contact met een specialist
  • Deskundig lichtadvies dankzij 40 jaar ervaring
  • Merkonafhankelijk en flexibel
5 mei 2023

In de spotlight: Illuxtron Sensorlinea LED spots voor algemene ruimtes

De sensorspot is de slimme oplossing voor iedereen die op zoek is naar meer gemak en energiebesparing. Dankzij de bewegingssensoren hoef je niet langer te zoeken naar de lichtschakelaar. De hoogvolt inbouwspot gaat automatisch aan wanneer je de ruimte betreedt en weer uit wanneer je vertrekt. Dit bespaart je energie en de kosten voor het aanschaffen van wandschakelaars. Onze sensorspots zijn ideaal voor het gebruik in trappenhuizen, gangen en toiletruimtes.

Nooit meer schakelen bij het betreden van een ruimte

Ervaar het gemak wanneer je geen lichtschakelaar meer hoeft te gebruiken bij het betreden van een ruimte. Het licht schakelt zichzelf na vier minuten automatisch uit wanneer de laatste persoon de ruimte heeft verlaten. De sensor is geïntegreerd in de spot, waardoor de installateur tijd bespaart bij installatie. Daarnaast kun je maximaal profiteren van energiebesparing.

Pluspunten:
  • Geïntegreerde detectie sensor
  • Besparing op installatie
  • Driverloze downlight
  • Ontworpen en geproduceerd in Nederland
  • 7 jaar garantie

SensorLinea uitgelegd

Over Illuxtron

Met ruim 50 jaar kennis en ervaring binnen de verlichtingsbranche, is onze collectie uitgegroeid tot een toonaangevend aanbod in hoogwaardige LED verlichting. We streven non-stop naar een optimalisatie van onze collectie. Bij specifieke vragen gaan we een stapje verder en werkt onze MIYO afdeling een op maat gemaakte verlichtingsoplossing uit. Dit kan variëren van een kleine aanpassing op een bestaande armatuur tot een compleet nieuwe verlichtingsoplossing. Het is dan ook geen toeval dat het aantal tevreden klanten van Illuxtron International enkel toeneemt.

Ben jij opzoek naar de juiste verlichting voor jouw project?

Lichtadvies voor jouw project

Gerelateerde artikelen

25 april 2023

Toekomst Groenendijk Licht in veilige handen

Groenendijk Licht kan met trots melden dat Tion Verburg, Daan van Lieshout en Rudy Beumkes, die al enkele jaren bij het bedrijf werkzaam zijn, de kans hebben gekregen om een deel van het bedrijf te kopen van huidig eigenaar Alfons van Lieshout. Samen willen ze bijdragen aan de verdere groei en ontwikkeling van Groenendijk Licht.

Lees artikel
17 maart 2023

Gewijzigde openingstijden in april en mei 2023

Om niet voor verrassingen te staan tijdens alle feestdagen in april en mei staan hier onze aangepaste leverings- en openingstijden.

Lees artikel
28 februari 2023

Uitbreiding leveringsprogramma

In de spotlight: Koopman Interlight

Het productassortiment van Interlight is uniek. Armaturen worden in eigen beheer ontworpen en op exclusieve basis geproduceerd. Ook light-controls en retrofit lichtbronnen worden volgens deze formule jaarlijks op het niveau van de meest recente innovaties gebracht. Interlight klanten kunnen daardoor rekenen op producten waarin de mogelijkheden van de nieuwste LED technieken verwerkt zijn. Het resultaat is dus energie besparing en lichtopbrengst volgens de laatste stand der techniek

Lees artikel