• Voor installateurs en professionals
 • Snel persoonlijk contact met een specialist
 • Deskundig lichtadvies dankzij 40 jaar ervaring
 • Merkonafhankelijk en flexibel
14 juli 2022

Vernieuwd: Norton Lichtlijn Systeem NLS-L

Het Norton Lichtlijn Systeem (NLS) is hét verlichtingssysteem voor de industrie, logistiek en grootwinkelbedrijven.Standaard lengten en een efficiënte koffersluiting van de rails maken een razendsnelle, solide, gereedschapsloze montage mogelijk. Kortom: een fraaie, efficiënte en economische lichtlijnoplossing die continu wordt geïnnoveerd. Ook nu weer!

NL-S lichtlijn units

De NLS-LB unit is dé efficiënte lichtlijnoplossing van Norton die geschikt is voor industrie, distributiecentra, opslag en winkels. Deze led unit is voorzien van een nieuw ontwikkelde breedstralende lensoptiek (90°). Door gebruik te maken van de allernieuwste lenstechnologie wordt het licht perfect gericht, een zeer hoog rendement behaald en een lichtbeeld gerealiseerd met zeer lage helderheid waardoor optimaal comfort wordt bereikt.

NLS-LB units kunnen op bestaande en nieuwe NLS rails geplaatst worden. Er is een uitvoering voor de T8 lijnen (lengte 1,53 m) en een voor de T5 lijnen (lengte 1,48 m).

Wist je dat

Het Norton Lichtlijn Systeem ook toe te passen is met diverse sensoren? De unit bestaat uit een kunststof afdekplaat voorzien van een Steinel sensor, borgklem en aansluitstekkers voor directe aansluiting in bestaande en nieuwe NLS rails. Er is een ruime keuze uit standaard sensoren on/off en DALI waarbij aanwezigheidsdetectie en daglichtregeling kunnen worden ingesteld.

Voordelen Norton Lichtlijn systeem

Voordelen Norton Lichtlijn Systeem

Dit lichtlijnsysteem heeft zich over tientallen jaar bewezen en  is de vertrouwde lichtoplossing voor de industrie en logistiek. Het Norton Lichtlijn Systeem kenmerkt zich

 • Snelle en eenvoudige montage
 • Lijnt zichzelf uit tijdens montage
 • > 50.000 armaturen
 • Optimale lichtverdeling door goede lenstechniek

Over Norton

Norton is al sinds 1964 een bekend kwaliteitsmerk op de Nederlandse verlichtingsmarkt. Het merk staat voor een uitgebreid programma armaturen. Norton concentreert zich op de levering van hoogwaardige, duurzame producten in combinatie met een hoge kwaliteit van dienstverlening. Voorraad, advies en ondersteuning van onze partners en hun klanten staan hoog in het vaandel.

 • Optimaal en vertrouwd gebruiksgemak
 • Uitstekend behoud van lichtkwaliteit
 • Europese productie
 • Hoge kwaliteit
 • Breed assortiment én levering op maat
Logo Norton

Ben jij opzoek naar de juiste verlichting voor jouw project?

Lichtadvies voor jouw project

Gerelateerde artikelen

1 oktober 2022

Nieuwe prijslijst SLV per 1 oktober 2022

Per 1 oktober 2022 zal de nieuwe prijslijst van SLV ingaan. Er komt geen nieuwe Big White catalogus uit, deze is uitgesteld tot het voorjaar 2023.

Lees artikel
SG_lighting_anti-corossie
9 augustus 2022

Extra anti-corrosie garantie bij SG Lighting

Ben je op zoek naar kwalitatief goede buitenverlichting, dan ben je bij SG Lighting aan het juiste adres. Met het extra anti-corrosie beleid weet je zeker dat je werkt hoogwaardige verlichtingsarmaturen.

Lees artikel
25 juni 2022

Nieuwe SLV catalogus beschikbaar: Big White ’22

Spannende productinnovaties, beproefde klassiekers en handige accessoires hebben opnieuw hun weg gevonden naar de catalogus. En dankzij de geoptimaliseerde productpresentatie, de hoogwaardige toepassingsfoto’s en de bekende kleurcodering vindt u nu nog sneller het product dat u zoekt.

Lees artikel