• Voor installateurs en professionals
 • Snel persoonlijk contact met een specialist
 • Deskundig lichtadvies dankzij 40 jaar ervaring
 • Merkonafhankelijk en flexibel
14 juli 2022

Vernieuwd: Norton Lichtlijn Systeem NLS-L

Het Norton Lichtlijn Systeem (NLS) is hét verlichtingssysteem voor de industrie, logistiek en grootwinkelbedrijven.Standaard lengten en een efficiënte koffersluiting van de rails maken een razendsnelle, solide, gereedschapsloze montage mogelijk. Kortom: een fraaie, efficiënte en economische lichtlijnoplossing die continu wordt geïnnoveerd. Ook nu weer!

NLS lichtlijn units

De NLS-LB unit is dé efficiënte lichtlijnoplossing van Norton die geschikt is voor industrie, distributiecentra, opslag en winkels. Deze led unit is voorzien van een nieuw ontwikkelde breedstralende lensoptiek (90°). Door gebruik te maken van de allernieuwste lenstechnologie wordt het licht perfect gericht, een zeer hoog rendement behaald en een lichtbeeld gerealiseerd met zeer lage helderheid waardoor optimaal comfort wordt bereikt.

NLS-LB units kunnen op bestaande en nieuwe NLS rails geplaatst worden. Er is een uitvoering voor de T8 lijnen (lengte 1,53 m) en een voor de T5 lijnen (lengte 1,48 m).

Wist je dat

Het Norton Lichtlijn Systeem ook toe te passen is met diverse sensoren? De unit bestaat uit een kunststof afdekplaat voorzien van een Steinel sensor, borgklem en aansluitstekkers voor directe aansluiting in bestaande en nieuwe NLS rails. Er is een ruime keuze uit standaard sensoren on/off en DALI waarbij aanwezigheidsdetectie en daglichtregeling kunnen worden ingesteld.

Voordelen Norton Lichtlijn systeem

Voordelen Norton Lichtlijn Systeem

Dit lichtlijnsysteem heeft zich over tientallen jaar bewezen en  is de vertrouwde lichtoplossing voor de industrie en logistiek. Het Norton Lichtlijn Systeem kenmerkt zich

 • Snelle en eenvoudige montage
 • Lijnt zichzelf uit tijdens montage
 • > 50.000 armaturen
 • Optimale lichtverdeling door goede lenstechniek

Over Norton

Norton is al sinds 1964 een bekend kwaliteitsmerk op de Nederlandse verlichtingsmarkt. Het merk staat voor een uitgebreid programma armaturen. Norton concentreert zich op de levering van hoogwaardige, duurzame producten in combinatie met een hoge kwaliteit van dienstverlening. Voorraad, advies en ondersteuning van onze partners en hun klanten staan hoog in het vaandel.

 • Optimaal en vertrouwd gebruiksgemak
 • Uitstekend behoud van lichtkwaliteit
 • Europese productie
 • Hoge kwaliteit
 • Breed assortiment én levering op maat
Logo Norton

Ben jij opzoek naar de juiste verlichting voor jouw project?

Lichtadvies voor jouw project

Gerelateerde artikelen

9 juli 2024

Nieuw: de Interlight Sensetrack

De Sensetracks passen d.m.v. de kleurensensor hun lichtspectrum automatisch (CCT + Chromaticity Co-ordinate) aan op basis van detectie, met een standaard detectie interval van elke 20 minuten. Hiermee krijg je altijd de juiste lichtkleur voor jouw object.

Lees artikel
24 mei 2024

Word jij onze nieuwe collega?

Ben jij klaar voor een nieuwe uitdaging waarin je jezelf kunt ontwikkelen en nieuwe vaardigheden kunt leren? Wij zoeken een enthousiaste commerciële medewerker binnendienst om ons team te versterken!

Lees artikel
3 mei 2024

Gewijzigde openingstijden mei 2024

Om niet voor verrassingen te staan tijdens alle feestdagen in mei staan hier onze aangepaste leverings- en openingstijden.

Lees artikel

Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze kortingsacties, nieuwste producten en exclusieve aanbiedingen!