• Voor installateurs en professionals
  • Snel persoonlijk contact met een specialist
  • Deskundig lichtadvies dankzij 40 jaar ervaring
  • Merkonafhankelijk en flexibel
5 februari 2024

Uitfasering TL-buizen

Vanaf 24 augustus stopt de productie en import van de TL-buizen (T5 en T8 fluorescentielampen) in navolging van de uitfasering van de CF-lichtbronnen.

Maar wat betekent dat nu verder?

Dat betekent dat er na 24 augustus 2023 geen nieuwe voorraad meer beschikbaar is. De voorraad die er is zal beschikbaar zijn zolang de voorraad strekt.

Lees hier verder welke LED oplossingen er zijn van Philips.

Einde productie

Eind augustus 2023 stop de productie van T5 en T8 buizen.

Wil je weten wat wij nog kunnen betekenen in de levering van deze lampen?

Neem dan contact met ons op.

LED vervangers

Met LED TL buizen vervang je eenvoudig één op één je TL buizen. Je kan tot wel 70% energie besparen door LED TL buizen toe te passen. Er zijn LED TL buizen beschikbaar voor conventionele voorschakelapparaten met starter (EM) en elektronische voorschakelapparaten (HF) mits compatibel.

Hier kan je ons assortiment LED tubes terug vinden.

Toekomst

De komende tijd zal er nog voldoende conventionele lampen voorraad beschikbaar zijn, maar deze is er zolang onze voorraad strekt.

Als een LED tubes geen optie is, dan kan er gekeken worden om het bestaande armatuur te vervangen voor een LED armatuur.

Bij het aanschaffen van een nieuw armatuur bestaat de mogelijkheid om een optimale keuze te maken voor wat betreft lichtkwaliteit en technische kwaliteit. Wil je hier meer informatie over of heb je vragen over een LED armatuur? Dan komen wij graag in contact met je om samen te kijken naar een passende oplossing.

Ben jij opzoek naar de juiste verlichting voor jouw project?

Lichtadvies voor jouw project

Gerelateerde artikelen

3 mei 2024

Gewijzigde openingstijden mei 2024

Om niet voor verrassingen te staan tijdens alle feestdagen in mei staan hier onze aangepaste leverings- en openingstijden.

Lees artikel
29 maart 2024

Doelpunten scoren bij Groenendijk Licht!

Kom in de Oranje sfeer met onze EK actie!!! Scoor met elke €2.500,- orderomzet een doelpunt en kies uit mooie EK prijzen.

Lees artikel
Philips urban LED PLL
26 maart 2024

Nieuw: Philips LED Urban PL-L 360 graden

Maak kennis met de Philips (Signify) Urban LED PL-L met instelbare stralingshoek. We zijn verheugd om het nieuwste paradepaardje van Philips te onthullen – de Philips Corepro LED Urban PLL, ontworpen om de manier waarop de buitenverlichtingsarmaturen worden verlicht, te revolutioneren.

Lees artikel

Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze kortingsacties, nieuwste producten en exclusieve aanbiedingen!