• Voor installateurs en professionals
  • Snel persoonlijk contact met een specialist
  • Deskundig lichtadvies dankzij 40 jaar ervaring
  • Merkonafhankelijk en flexibel
28 februari 2023

Uitbreiding leveringsprogramma

Een expert in projectverlichting en groothandel in één: dat is Groenendijk Licht. We bestaan inmiddels ruim 40 jaar en met deze ervaring weten waar wij onze verlichting in kunnen kopen. Wij zijn merkonafhankelijk en kunnen daardoor voor je project een passende offerte aanbieden.

Dat betekent niet dat wij stil zitten en altijd kijken naar goede producten en leveranciers om ons leveringsprogramma uit te breiden.

In de spotlight: Koopman Interlight

Het productassortiment van Interlight is uniek. Armaturen worden in eigen beheer ontworpen en op exclusieve basis geproduceerd. Ook light-controls en retrofit lichtbronnen worden volgens deze formule jaarlijks op het niveau van de meest recente innovaties gebracht. Interlight klanten kunnen daardoor rekenen op producten waarin de mogelijkheden van de nieuwste LED technieken verwerkt zijn. Het resultaat is dus energie besparing en lichtopbrengst volgens de laatste stand der techniek.

Project verlichting WEX Holland

Al onze merken

Een expert in projectverlichting en groothandel in één: dat is Groenendijk Licht. We bestaan inmiddels ruim 40 jaar en met deze ervaring weten waar wij onze verlichting in kunnen kopen. Wij zijn merkonafhankelijk en kunnen daardoor voor je project een passende offerte aanbieden.

Wist je dat?

Wij zijn voor elke project een passend offerte kunnen aanbieden? Neem eens een kijkje bij onze projecten.

Hier staan mooie projecten gerealiseerd met armaturen van verschillende leveranciers.

Daarom kies je voor Groenendijk Licht

Met meer dan 40 jaar ervaring helpen we je met elk lichtvraagstuk, of je nu een groot project of kleine opdracht hebt. We zijn merkonafhankelijk, waardoor je lichtadvies krijgt op basis van wat het beste aansluit op jouw project. En als je ons belt, is er altijd een specialist die je vraag kan beantwoorden. Zo kan je snel weer verder en zorgen we samen dat je jouw lichtproject succesvol afrondt.

Neem contact met ons op voor meer informatie.

Ben jij opzoek naar de juiste verlichting voor jouw project?

Lichtadvies voor jouw project

Gerelateerde artikelen

29 maart 2024

Doelpunten scoren bij Groenendijk Licht!

Kom in de Oranje sfeer met onze EK actie!!! Scoor met elke €2.500,- orderomzet een doelpunt en kies uit mooie EK prijzen.

Lees artikel
Philips urban LED PLL
26 maart 2024

Nieuw: Philips LED Urban PL-L 360 graden

Maak kennis met de Philips (Signify) Urban LED PL-L met instelbare stralingshoek. We zijn verheugd om het nieuwste paradepaardje van Philips te onthullen – de Philips Corepro LED Urban PLL, ontworpen om de manier waarop de buitenverlichtingsarmaturen worden verlicht, te revolutioneren.

Lees artikel
SG_lighting_anti-corossie
13 maart 2024

Extra anti-corrosie garantie bij SG Lighting

Ben je op zoek naar kwalitatief goede buitenverlichting, dan ben je bij SG Lighting aan het juiste adres. Met het extra anti-corrosie beleid weet je zeker dat je werkt hoogwaardige verlichtingsarmaturen.

Lees artikel

Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze kortingsacties, nieuwste producten en exclusieve aanbiedingen!