• Voor installateurs en professionals
  • Snel persoonlijk contact met een specialist
  • Deskundig lichtadvies dankzij 40 jaar ervaring
  • Merkonafhankelijk en flexibel
8 juni 2023

Uitbreiding leveringsprogramma

Een expert in projectverlichting en groothandel in één: dat is Groenendijk Licht. We bestaan inmiddels ruim 40 jaar en met deze ervaring weten waar wij onze verlichting in kunnen kopen. Wij zijn merkonafhankelijk en kunnen daardoor voor je project een passende offerte aanbieden.

Dat betekent niet dat wij stil zitten en altijd kijken naar goede producten en leveranciers om ons leveringsprogramma uit te breiden.

In de spotlight: Saled

Saled is leverancier in hoogwaardige professionele LED verlichting en partner in duurzaamheid en kwaliteit. De LED verlichting is 99,9% recyclebaar, geeft ruim 50% minder CO2 uitstoot en bespaart ruim 50% energie. Daarnaast beschikt al deze verlichting over de juiste certificeringen en is het beschermd door het Europees modelrecht.

Saled levert niet alleen nieuwe armaturen inclusief lichtbron. Saled is gespecialiseerd in het één-op-één vervangen van de conventionele lichtbron naar een LED lichtbron in het bestaande armatuur. Dit betekent dat je huidige armatuur niet hoeft te vervangen om over te stappen naar LED retrofit.

PS-L lampen

Voor de openbare verlichting heeft Saled de PS-L ontwikkeld die in het bestaande armatuur één op één kan worden gewisseld voor de conventionele PL-L lichtbron. Deze zuinige lichtbron heeft een 110-120 lumen / watt verhouding en behaalt dezelfde lichtbeleving en gelijkmatigheid. De LED PS-L is leverbaar in verschillende varianten (vervanger 18, 24, 36 en 55W) en met een gradenbundel van 360°.

Wist je dat?

Wij zijn voor elke project een passend offerte kunnen aanbieden? Neem eens een kijkje bij onze projecten.

Hier staan mooie projecten gerealiseerd met armaturen van verschillende leveranciers.

Daarom kies je voor Groenendijk Licht

Met meer dan 40 jaar ervaring helpen we je met elk lichtvraagstuk, of je nu een groot project of kleine opdracht hebt. We zijn merkonafhankelijk, waardoor je lichtadvies krijgt op basis van wat het beste aansluit op jouw project. En als je ons belt, is er altijd een specialist die je vraag kan beantwoorden. Zo kan je snel weer verder en zorgen we samen dat je jouw lichtproject succesvol afrondt.

Neem contact met ons op voor meer informatie.

Ben jij opzoek naar de juiste verlichting voor jouw project?

Lichtadvies voor jouw project

Gerelateerde artikelen

3 mei 2024

Gewijzigde openingstijden mei 2024

Om niet voor verrassingen te staan tijdens alle feestdagen in mei staan hier onze aangepaste leverings- en openingstijden.

Lees artikel
29 maart 2024

Doelpunten scoren bij Groenendijk Licht!

Kom in de Oranje sfeer met onze EK actie!!! Scoor met elke €2.500,- orderomzet een doelpunt en kies uit mooie EK prijzen.

Lees artikel
Philips urban LED PLL
26 maart 2024

Nieuw: Philips LED Urban PL-L 360 graden

Maak kennis met de Philips (Signify) Urban LED PL-L met instelbare stralingshoek. We zijn verheugd om het nieuwste paradepaardje van Philips te onthullen – de Philips Corepro LED Urban PLL, ontworpen om de manier waarop de buitenverlichtingsarmaturen worden verlicht, te revolutioneren.

Lees artikel

Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze kortingsacties, nieuwste producten en exclusieve aanbiedingen!