• Voor installateurs en professionals
  • Snel persoonlijk contact met een specialist
  • Deskundig lichtadvies dankzij 40 jaar ervaring
  • Merkonafhankelijk en flexibel
25 april 2023

Toekomst Groenendijk Licht in veilige handen

Groenendijk Licht kan met trots melden dat Tion Verburg, Daan van Lieshout en Rudy Beumkes, die al enkele jaren bij het bedrijf werkzaam zijn, de kans hebben gekregen om een deel van het bedrijf te kopen van huidig eigenaar Alfons van Lieshout. Samen willen ze bijdragen aan de verdere groei en ontwikkeling van Groenendijk Licht.

“We zijn verheugd om mede-eigenaar te worden van dit bedrijf waar we met plezier en passie werken. Afgelopen jaar is er een mooie basis neergezet met een nieuwe website en huisstijl, wij zijn klaar voor de toekomst.”

Ben jij opzoek naar de juiste verlichting voor jouw project?

Lichtadvies voor jouw project

Gerelateerde artikelen

5 mei 2023

In de spotlight: Illuxtron Sensorlinea LED spots voor algemene ruimtes

De sensorspot is de slimme oplossing voor iedereen die op zoek is naar meer gemak en energiebesparing. Dankzij de bewegingssensoren hoef je niet langer te zoeken naar de lichtschakelaar.

Lees artikel
17 maart 2023

Gewijzigde openingstijden in april en mei 2023

Om niet voor verrassingen te staan tijdens alle feestdagen in april en mei staan hier onze aangepaste leverings- en openingstijden.

Lees artikel
28 februari 2023

Uitbreiding leveringsprogramma

In de spotlight: Koopman Interlight

Het productassortiment van Interlight is uniek. Armaturen worden in eigen beheer ontworpen en op exclusieve basis geproduceerd. Ook light-controls en retrofit lichtbronnen worden volgens deze formule jaarlijks op het niveau van de meest recente innovaties gebracht. Interlight klanten kunnen daardoor rekenen op producten waarin de mogelijkheden van de nieuwste LED technieken verwerkt zijn. Het resultaat is dus energie besparing en lichtopbrengst volgens de laatste stand der techniek

Lees artikel