• Voor installateurs en professionals
  • Snel persoonlijk contact met een specialist
  • Deskundig lichtadvies dankzij 40 jaar ervaring
  • Merkonafhankelijk en flexibel
25 april 2023

Toekomst Groenendijk Licht in veilige handen

Groenendijk Licht kan met trots melden dat Tion Verburg, Daan van Lieshout en Rudy Beumkes, die al enkele jaren bij het bedrijf werkzaam zijn, de kans hebben gekregen om een deel van het bedrijf te kopen van huidig eigenaar Alfons van Lieshout. Samen willen ze bijdragen aan de verdere groei en ontwikkeling van Groenendijk Licht.

“We zijn verheugd om mede-eigenaar te worden van dit bedrijf waar we met plezier en passie werken. Afgelopen jaar is er een mooie basis neergezet met een nieuwe website en huisstijl, wij zijn klaar voor de toekomst.”

Ben jij opzoek naar de juiste verlichting voor jouw project?

Lichtadvies voor jouw project

Gerelateerde artikelen

3 mei 2024

Gewijzigde openingstijden mei 2024

Om niet voor verrassingen te staan tijdens alle feestdagen in mei staan hier onze aangepaste leverings- en openingstijden.

Lees artikel
29 maart 2024

Doelpunten scoren bij Groenendijk Licht!

Kom in de Oranje sfeer met onze EK actie!!! Scoor met elke €2.500,- orderomzet een doelpunt en kies uit mooie EK prijzen.

Lees artikel
Philips urban LED PLL
26 maart 2024

Nieuw: Philips LED Urban PL-L 360 graden

Maak kennis met de Philips (Signify) Urban LED PL-L met instelbare stralingshoek. We zijn verheugd om het nieuwste paradepaardje van Philips te onthullen – de Philips Corepro LED Urban PLL, ontworpen om de manier waarop de buitenverlichtingsarmaturen worden verlicht, te revolutioneren.

Lees artikel

Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze kortingsacties, nieuwste producten en exclusieve aanbiedingen!