• Voor installateurs en professionals
  • Snel persoonlijk contact met een specialist
  • Deskundig lichtadvies dankzij 40 jaar ervaring
  • Merkonafhankelijk en flexibel
8 januari 2024

Nieuwe SLV Big White 2024

It’s back, It’s bigger, It’s better

Je hebt het een hele tijd zonder moeten doen, maar nu is hij er weer: de verlichtingscatalogus waarop je kan bouwen: de SLV BIG WHITE® ’24!

 

It’s back: SLV heeft de onderbreking van een jaar gebruikt om de BIG WHITE® volledig te herzien en te verbeteren. Dit jaar verschijnt de SLV BIG WHITE® ‘24 begin december. Volgend jaar mag u de BIG WHITE® weer “gewoon” in oktober verwachten.

It’s bigger: Op 896 pagina’s zijn deze editie meer dan 1.000 nieuwe producten te vinden – naast onze beproefde productklassiekers natuurlijk. Kijk alvast uit naar innovaties zoals MEDO® Pro, LALU® of PHOTONI.

It’s better: Met het nieuwe categorie- en familieoverzicht heeft SLV op de eerste pagina’s alle armaturen overzichtelijk voor u samengevat. Zo navigeert u veel sneller naar het product dat u zoekt. De gele verklarende pagina’s die u al kent uit recente SLV brochures hebben nu ook hun weg gevonden naar de BIG WHITE® ‘24.

 

Daarnaast heeft SLV de afgelopen maanden hard gewerkt om ervoor te zorgen dat jij weer flink aan de slag kunt. Het resultaat: prijzen die tot wel 30% verlaagd zijn! Naast de populaire MEDO® en NEW TRIA® hebben we in totaal 2.000 artikelen uit onze voorraad in prijs verlaagd. Gemiddeld bespaar je nu maar liefst 7% op het gehele SLV-assortiment.

– Meer dan 1.000 nieuwe producten op 896 pagina’s
– Nieuw categorieoverzicht voor eenvoudige navigatie
– Familieoverzicht nu direct op de eerste pagina’s Nieuwe adviessectie die alle relevante informatie over een onderwerp of product samenvat
– Nieuw, handzaam formaat (19,1 cm x 26,8 cm)

Check hier de Big White 2024 online

SLV

Als je kijkt naar waar SLV voor staat, kijk je eigenlijk al terug op de ontstaansgeschiedenis: geluid, licht en video. Vandaag de dag zal dat misschien geen opzien meer baren. Maar in 1979, precies 100 jaar na de introductie van de gloeilamp op de markt en nog voor het ontstaan van internet zoals we het nu kennen, was dat behoorlijk revolutionair!

Onze oprichters hadden oorspronkelijk de bedoeling in te spelen op de behoeften van professionele dj’s die de nachtclubs veroverden door licht en geluid te combineren naar het voorbeeld van John Travolta’s “Night Fever”. 40 jaar later is SLV GmbH een multinational die op succesvolle wijze licht- en verlichtingsoplossingen distribueert in meer dan 100 landen met behulp van 15 dochterondernemingen. Licht is nog steeds onze passie en dat is zeer goed merkbaar in de hele leveringsketen: van onze eigen innovaties en kwaliteitscontroles tot de eerlijke prijzen.

SLV verlichting bij Groenendijk Licht

Verlichting van SLV is zeer breed toepasbaar. Veel producten zijn geschikt voor woonomgevingen, maar installateurs passen het ook toe in utiliteitsomgevingen als kantoren, vergaderruimtes, winkels en niet te vergeten de horeca.

Ben jij ook op zoek naar verlichting van SLV of wil je de Big White ’24 lichtcatalogus ontvangen? Dan ben je bij Groenendijk Licht aan het juiste adres. Installateurs ontvangen korting op onze merken en profiteren van lage prijzen op onze webshop. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Ben jij opzoek naar de juiste verlichting voor jouw project?

Lichtadvies voor jouw project

Gerelateerde artikelen

3 mei 2024

Gewijzigde openingstijden mei 2024

Om niet voor verrassingen te staan tijdens alle feestdagen in mei staan hier onze aangepaste leverings- en openingstijden.

Lees artikel
29 maart 2024

Doelpunten scoren bij Groenendijk Licht!

Kom in de Oranje sfeer met onze EK actie!!! Scoor met elke €2.500,- orderomzet een doelpunt en kies uit mooie EK prijzen.

Lees artikel
Philips urban LED PLL
26 maart 2024

Nieuw: Philips LED Urban PL-L 360 graden

Maak kennis met de Philips (Signify) Urban LED PL-L met instelbare stralingshoek. We zijn verheugd om het nieuwste paradepaardje van Philips te onthullen – de Philips Corepro LED Urban PLL, ontworpen om de manier waarop de buitenverlichtingsarmaturen worden verlicht, te revolutioneren.

Lees artikel

Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze kortingsacties, nieuwste producten en exclusieve aanbiedingen!