• Voor installateurs en professionals
  • Snel persoonlijk contact met een specialist
  • Deskundig lichtadvies dankzij 40 jaar ervaring
  • Merkonafhankelijk en flexibel
1 oktober 2022

Nieuwe prijslijst SLV per 1 oktober 2022

Per 1 oktober 2022 zal de nieuwe prijslijst van SLV ingaan. Er komt geen nieuwe Big White catalogus uit, deze is uitgesteld tot het voorjaar 2023.

 

Hier kan je de nieuwe prijslijst downloaden:

Download SLV prijslijst hier

SLV

Als je kijkt naar waar SLV voor staat, kijk je eigenlijk al terug op de ontstaansgeschiedenis: geluid, licht en video. Vandaag de dag zal dat misschien geen opzien meer baren. Maar in 1979, precies 100 jaar na de introductie van de gloeilamp op de markt en nog voor het ontstaan van internet zoals we het nu kennen, was dat behoorlijk revolutionair!

Onze oprichters hadden oorspronkelijk de bedoeling in te spelen op de behoeften van professionele dj’s die de nachtclubs veroverden door licht en geluid te combineren naar het voorbeeld van John Travolta’s “Night Fever”. 40 jaar later is SLV GmbH een multinational die op succesvolle wijze licht- en verlichtingsoplossingen distribueert in meer dan 100 landen met behulp van 15 dochterondernemingen. Licht is nog steeds onze passie en dat is zeer goed merkbaar in de hele leveringsketen: van onze eigen innovaties en kwaliteitscontroles tot de eerlijke prijzen.

SLV verlichting bij Groenendijk Licht

Verlichting van SLV is zeer breed toepasbaar. Veel producten zijn geschikt voor woonomgevingen, maar installateurs passen het ook toe in utiliteitsomgevingen als kantoren, vergaderruimtes, winkels en niet te vergeten de horeca.

Ben jij ook op zoek naar verlichting van SLV of wil je de Big White ’22 lichtcatalogus ontvangen? Dan ben je bij Groenendijk Licht aan het juiste adres. Installateurs ontvangen korting op onze merken en profiteren van lage prijzen op onze webshop. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Ben jij opzoek naar de juiste verlichting voor jouw project?

Lichtadvies voor jouw project

Gerelateerde artikelen

29 maart 2024

Doelpunten scoren bij Groenendijk Licht!

Kom in de Oranje sfeer met onze EK actie!!! Scoor met elke €2.500,- orderomzet een doelpunt en kies uit mooie EK prijzen.

Lees artikel
Philips urban LED PLL
26 maart 2024

Nieuw: Philips LED Urban PL-L 360 graden

Maak kennis met de Philips (Signify) Urban LED PL-L met instelbare stralingshoek. We zijn verheugd om het nieuwste paradepaardje van Philips te onthullen – de Philips Corepro LED Urban PLL, ontworpen om de manier waarop de buitenverlichtingsarmaturen worden verlicht, te revolutioneren.

Lees artikel
SG_lighting_anti-corossie
13 maart 2024

Extra anti-corrosie garantie bij SG Lighting

Ben je op zoek naar kwalitatief goede buitenverlichting, dan ben je bij SG Lighting aan het juiste adres. Met het extra anti-corrosie beleid weet je zeker dat je werkt hoogwaardige verlichtingsarmaturen.

Lees artikel

Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze kortingsacties, nieuwste producten en exclusieve aanbiedingen!