• Voor installateurs en professionals
  • Snel persoonlijk contact met een specialist
  • Deskundig lichtadvies dankzij 40 jaar ervaring
  • Merkonafhankelijk en flexibel
26 maart 2024

Nieuw: Philips LED Urban PL-L 360 graden

Maak kennis met de Philips (Signify) Urban LED PL-L met instelbare stralingshoek

We zijn verheugd om het nieuwste paradepaardje van Philips te onthullen – de Philips Corepro LED Urban PLL, ontworpen om de manier waarop de buitenverlichtingsarmaturen worden verlicht, te revolutioneren.

Deze Philips LED PL-L biedt verschillende stralingshoeken in één lamp en is geschikt voor zowel verticale als horizontale toepassingen dankzij het unieke ontwerp met draaibare knop op het uiteinde. Voor de installatie draait de installateur de buis in de juiste positie en wordt het verlichtingsvlak aangepast aan de gewenste stralingshoek!

Philips Corepro LED Urban PL-L

Philips heeft dit voorjaar een makkelijk te installeren LED uitvoering ter vervanging van de Philips Master PL-L 24W & 36W gelanceerd. Deze Urban LED PL-L die van 160 graden tot 360 graden is in te stellen is de perfecte vervanger voor een buitenverlichtingsarmatuur zoals een kegel of kofferarmatuur.

Wist je dat

De Urban LED PL-L de 3e uitvoering is van Philips als vervanger voor de Philips master PL-L. Zo zijn de onderstaande uitvoeringen al enige tijd beschikbaar:

Philips CorePro LED PL-L 4 pins EM & Mains (160 graden)

Philips CorePro LED PL-L 4 pins HF

Wil je meer weten over welke uitvoering het best past bij jou situatie? Neem dan contact met ons op via info@groenendijk-licht.nl of bel 0348-404680

Voordelen Philips LED Urban PL-L

De CorePro LED Urban PL-L is een LED lamp met veel opties. Je kunt aan de buis draaien om het beste lichtbeeld te creëren. Daarnaast zijn er nog meer voordelen, zoals:

  • Snelle en eenvoudige montage
  • Instelbaar variërend tussen de 160 graden en 360 graden
  • Geschikt voor horizontale als verticale toepassingen
  • Energie zuinig en zeer goede terugverdientijd

Over Philips

De naam Philips is al sinds 1891 synoniem met hoogwaardige, betrouwbare, innovatieve technologie die het leven van mensen verrijkt.

Het merk Philips is in licentie gegeven aan Signify, wereldleider op het gebied van verlichting, voor verlichtingsproducten en -services. Philips is de primaire merknaam van Signify voor lampen, armaturen en andere verlichtingsproducten voor professionals en consumenten.

De producten van Signify met de merknaam Philips bestrijken het volledige spectrum van verlichtingstoepassingen, van verlichting voor thuis, op kantoor en in de industrie, tot straatverlichting, verlichting voor de tuinbouw, sportverlichting, en nog veel meer.

  • Wereldmartkleider in verlichting
  • Hoge kwaliteit
  • Breed assortiment én levering op maat
philips verlichting

Ben jij opzoek naar de juiste verlichting voor jouw project?

Lichtadvies voor jouw project

Gerelateerde artikelen

3 mei 2024

Gewijzigde openingstijden mei 2024

Om niet voor verrassingen te staan tijdens alle feestdagen in mei staan hier onze aangepaste leverings- en openingstijden.

Lees artikel
29 maart 2024

Doelpunten scoren bij Groenendijk Licht!

Kom in de Oranje sfeer met onze EK actie!!! Scoor met elke €2.500,- orderomzet een doelpunt en kies uit mooie EK prijzen.

Lees artikel
SG_lighting_anti-corossie
13 maart 2024

Extra anti-corrosie garantie bij SG Lighting

Ben je op zoek naar kwalitatief goede buitenverlichting, dan ben je bij SG Lighting aan het juiste adres. Met het extra anti-corrosie beleid weet je zeker dat je werkt hoogwaardige verlichtingsarmaturen.

Lees artikel

Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze kortingsacties, nieuwste producten en exclusieve aanbiedingen!