• Voor installateurs en professionals
  • Snel persoonlijk contact met een specialist
  • Deskundig lichtadvies dankzij 40 jaar ervaring
  • Merkonafhankelijk en flexibel
9 juli 2024

Nieuw: de Interlight Sensetrack

De Interlight Sensetrack, de spot met artificial intellegence.

Een verlichtingsaanpak met de nadruk op accentverlichting maakt het mogelijk om het gebruik van sterk verschillende verlichtingskarakteristieken voor objecten perfect te modelleren. Door te spelen met intensiteit, contrast, kleur, kleurtemperatuur, richting en gelijkmatigheid van het licht, kan worden ingespeeld op trends en behoeftes. De Interlight Sensetrack met AI herkent automatisch het lichtobject en past zelf de optimale instellingen toe.

De trackspot is strak en slank vormgegeven, heeft een compacte cilinderbehuizing en geen zichtbare schroeven. De spots zijn leverbaar met een zwarte of witte behuizing. De sensor is geïntegreerd in de lichtbundel waardoor het richten zeer eenvoudig is.

De aansturing van de trackspot gaat middels bluetooth en een speciaal ontwikkelde app. In deze app is het mogelijk om meerdere tracks in een groep te plaatsen zodat deze gezamenlijk aangestuurd kunnen worden.

Creëer de beste visuele omstandigheden

Uitstekende kleurweergave en speciale lichtspectra verbeteren de waargenomen kwaliteit van producten aanzienlijk. Items kunnen alleen effectief worden gepresenteerd als de visuele omstandigheden optimaal zijn; authentiek licht onthult het ware karakter en de kwaliteit van de items. Speciale spectrale verdelingen en bijzondere lichtkleuren zijn daarom onmisbare eigenschappen voor verlichtingsoplossingen in de detailhandel, kunstwereld en musea.

Emotie versterkend

Verlichting speelt een cruciale rol bij het creëren van een prettige sfeer. Goed licht verbetert niet alleen het algemene gevoel van welzijn, maar moedigt ook aan tot beter kijken en maakt mensen communicatiever. Al deze factoren versterken positieve emoties.

Een slimme spot

De Sense trackspot kiest zelf zijn beste lichtkleur en heeft een bereik van 2.700K tot 6.500K met een volledig lichtspectrum. Op het moment dat een object met een andere kleur en structuur wordt aangelicht, zal de spot de optimale lichtinstellingen zelf kiezen. Door een CRI van 95 met kleurverbetering geeft de spot dé perfecte lichtkleur. De trackspot is 360° draaibaar en 90° verstelbaar.

 

Auto-mode

De Sensetracks passen d.m.v. de kleurensensor hun lichtspectrum automatisch (CCT + Chromaticity Co-ordinate) aan op basis van detectie, met een standaard detectie interval van elke 20 minuten.

Wist je dat

De Sense trackpot zelf zijn beste lichtkleur kiest?

Een bereik van 2700K tot 6500K met een volledig lichtspectrum en een CRI van 95.

De voordelen van de Senetrack:

  • Flexibele verlichtingsopties: Door te spelen met intensiteit, contrast, kleur, kleurtemperatuur, richting en gelijkmatigheid van het licht, kan worden ingespeeld op trends en behoeftes.
  • Geavanceerde AI-technologie: De Interlight Sensetrack met AI herkent automatisch het lichtobject en past zelf de optimale instellingen toe.
  • Stijlvol en functioneel ontwerp: De trackspot heeft een strakke, slanke vormgeving met een compacte cilinderbehuizing zonder zichtbare schroeven, en is leverbaar in zwart of wit.
  • Eenvoudige bediening en groepsbeheer: De trackspot wordt aangestuurd via bluetooth en een speciaal ontwikkelde app, waarmee meerdere tracks in een groep geplaatst en gezamenlijk aangestuurd kunnen worden.

Over Interlight

Het productassortiment van Interlight onderscheidt zich door unieke ontwerpen en exclusieve productie van armaturen. Light-controls en retrofit lichtbronnen worden jaarlijks bijgewerkt naar de nieuwste innovaties. Hierdoor kunnen Interlight klanten rekenen op producten die de nieuwste LED-technieken integreren, wat resulteert in energiebesparing en optimale lichtopbrengst.

Ben jij opzoek naar de juiste verlichting voor jouw project?

Lichtadvies voor jouw project

Gerelateerde artikelen

24 mei 2024

Word jij onze nieuwe collega?

Ben jij klaar voor een nieuwe uitdaging waarin je jezelf kunt ontwikkelen en nieuwe vaardigheden kunt leren? Wij zoeken een enthousiaste commerciële medewerker binnendienst om ons team te versterken!

Lees artikel
3 mei 2024

Gewijzigde openingstijden mei 2024

Om niet voor verrassingen te staan tijdens alle feestdagen in mei staan hier onze aangepaste leverings- en openingstijden.

Lees artikel
29 maart 2024

Doelpunten scoren bij Groenendijk Licht!

Kom in de Oranje sfeer met onze EK actie!!! Scoor met elke €2.500,- orderomzet een doelpunt en kies uit mooie EK prijzen.

Lees artikel

Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze kortingsacties, nieuwste producten en exclusieve aanbiedingen!