• Voor installateurs en professionals
  • Snel persoonlijk contact met een specialist
  • Deskundig lichtadvies dankzij 40 jaar ervaring
  • Merkonafhankelijk en flexibel
9 augustus 2022

Extra anti-corrosie garantie bij SG Lighting

Ben je op zoek naar kwalitatief goede buitenverlichting, dan ben je bij SG Lighting aan het juiste adres. Het Belgische merk werkt uitsluitend met hoogwaardige componenten. Wanneer je een armatuur in je handen hebt voel je gelijk de degelijkheid van het materiaal. Dit komt omdat de meeste armaturen een aluminium behuizing hebben.

Standaard en anti-corrosie garantie

SG Lighting geeft op alle armaturen 5 jaar garantie. Batterijen van armaturen met noodunits en slijtagecomponenten hebben een garantieperiode  van 12 maanden.

Om te laten zien dat SG Lighting een fabrikant is van hoogwaardige verlichtingsarmaturen. Dit doen ze door een extra garantie af te geven op alle armaturen voor buiten toepassingen. Deze anti-corrosie garantie geldt voor een periode van 10 jaar.

Wist je dat

De Frame LED serie wand en plafond armaturen van SG lighting het politiekeurmerk veilig wonen hebben? Deze verlichtingsarmaturen zijn goedgekeurd door de politie en hebben het PKVW-certificaat. Bij deze armaturen weet je 100% zeker dat ze vandaal bestendig zijn. De kleine types zijn leverbaar met bewegingssensor of schemerschakelaar. De grotere types zijn ook leverbaar met noodunits.

SG-Lighting_logo

Over SG Lighting

SG Lighting is een Noors bedrijf opgericht in 1990. Het merk is in 25 landen aanwezig en zeer populair geworden bij architecten, lichtadviseurs en elektrotechnische installateurs. SG Lighting streeft naar hoge kwaliteitsstandaarden voor zowel binnen- als buitenverlichting. SG Lighting ontwikkelt en produceert hoogwaardige armaturen met grote aandacht voor details.

Ben jij opzoek naar de juiste verlichting voor jouw project?

Lichtadvies voor jouw project

Gerelateerde artikelen

1 oktober 2022

Nieuwe prijslijst SLV per 1 oktober 2022

Per 1 oktober 2022 zal de nieuwe prijslijst van SLV ingaan. Er komt geen nieuwe Big White catalogus uit, deze is uitgesteld tot het voorjaar 2023.

Lees artikel
Norton Lichtlijn Systeem NLS-L
14 juli 2022

Vernieuwd: Norton Lichtlijn Systeem NLS-L

Een snelle terugverdientijd en betere lichtprestaties mogelijk door de nieuwe LED lichtlijnunits van Norton. De nieuwe lichtlijn armaturen hebben nu een lensoptiek.

Lees artikel
25 juni 2022

Nieuwe SLV catalogus beschikbaar: Big White ’22

Spannende productinnovaties, beproefde klassiekers en handige accessoires hebben opnieuw hun weg gevonden naar de catalogus. En dankzij de geoptimaliseerde productpresentatie, de hoogwaardige toepassingsfoto’s en de bekende kleurcodering vindt u nu nog sneller het product dat u zoekt.

Lees artikel